donderdag 27 juni 2019

Zeeklassen dag 3


Een hele late, maar goede avond,

Na alweer een heerlijk ontbijt, namen we onze rugzak en de tram op weg naar de Duinenabdij.
We kregen een heel interessante rondleiding van een gids.
Na even onderweg te zijn geweest en goed geluisterd te hebben, smaakten onze boterhammetjes (die we zelf hadden gemaakt), toch weer enorm lekker.
En nadien… JOEPIE! Eindelijk vrije tijd op de dijk en de winkelstraat. De kinderen leefden zich uit en kochten hier en daar nog wat extra snoep, een souvenirtje,…
Het zwemmen in het Hoge Blekkerbad was ook een enorm succes. De glijbaan, springplank, wildwaterbaan, startblokken, … waren in trek en werden veelvuldig gebruikt.
Na een fikse wandeling huiswaarts begonnen de maagjes alweer te knorren. Snel even douchen en ons klaarmaken voor de bonte avond om nadien weer aan te schuiven voor heerlijke balletjes in tomatensaus.
Als hoogtepunt van de week vierden we onze bonte avond, helaas ook onze laatste avond.
WAT EEN SUCCES!!!!!
Iedereen swingde, danste en shakete erop los. Wat zullen jullie je schatjes later in de gaten moeten houden bij het uitgaan
J.
Morgenvroeg maken we onze koffers en ja hoor, ’s avonds zien we jullie alweer terug!!!

TOT MORGEN!

Bekijk de foto's hier!

2 opmerkingen:

  1. We hadden niet anders verwacht dan dat het weer een zeer geslaagde dag zou worden! Dankjewel juffen voor al jullie goede zorgen !Ik zie op de foto's dat Janne enorm genoten heeft van dit weekje zeeklassen.
    Tot straks aan het station !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chapeau aan de juffen voor het dagelijkse verslag ! Fijn te lezen én te zien dat ze zo genieten ! Het zal weer afkicken zijn na vandaag ! Geniet van jullie welverdiende rust !

    BeantwoordenVerwijderen

Zeeklassen dag 3

Een hele late, maar goede avond, Na alweer een heerlijk ontbijt, namen we onze rugzak en de tram op weg naar de Duinenabdij. We krege...